Salpausselän koulu

Salpausselän koulu

Salpausselän koulu sijaitsee Lahdessa, noin 40 kilometrin päässä Helsingistä. Salpausselän koulu on perustettu vuonna 1874, ja se on tarjonnut opetusta jo yli 100 vuoden ajan. Koulussa on noin 660 oppilasta. Koulu korostaa laadukkaan opetuksen merkitystä ja tarjoaa monipuolista opetusta oppilaille, sekä TUVA-opetusta eli tutkintoon valmistavaa koulutusta.

Mitä Salpausselän koulu tarjoaa oppilailleen ja miksi se on erityinen?

Salpausselän koulu on myös tunnettu monipuoliseta opetuksesta ja erilaisista mahdollisuuksista. Koulu tarjoaa opiskelijoilleen monia erilaisia mahdollisuuksia opiskella urheiluluokalla tai esimerkiksi oppilaille, jotka ovat kiinnostuneet luonnonteiteistä on mahdollisuus opiskella LUMA-luokalla.

Salpausselän koulu on erityinen, koska se tarjoaa oppimiseen ja yhteistyöhön kannustavan ympäristön. Opettajat ovat erittäin päteviä ja omistautuneita auttamaan oppilaita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Koulussa painotetaan luovuutta ja innovatiivisuutta, mikä antaa oppilaille mahdollisuuden kehittää uusia taitoja, joita voidaan soveltaa tulevaisuudessa. 

Salpausselän kouluyhteisössä on runsaasti kulttuurista monimuotoisuutta, ja se kannustaa kunnioittamaan kaikkia kulttuureja. Koulu tarjoaa erilaisia ohjelmia, kuten kieltenopetusta, kulttuurin opiskelua, musiikkiesityksiä ja paljon muuta.

Salpausselän koulun kielitarjontaan kuuluu englannin ja ruotsin lisäksi espanjaa, kiinaa, saksaa, venäjää ja ranskaa. Tämä tekee siitä ihanteellisen ympäristön kehittyä kielellisesti.

Lisää voit lukea tästä.

TUVA- tutkintoon valmentava koulutus

TUVA- koulutus on saatavilla Salpausselän koulussa minkä tavoitteena on kannustaa oppilaita hakeutumaan lukioon tai ammattikouluun. TUVA-tutkinto auttaa opiskelijoita nostamaan peruskoulutodistuksen arvosanoja, jotta jatkokoulutukseen pääseminen olisi helpompaa.

Salpausselän koulussa painotetaan monipuolisen yksilön luomista, joka voi osallistua yhteiskunnan toimintaan mielekkäällä tavalla. Koulu kannustaa oppilaitaan aktiivisesti osallistumaan seuraaviin toimiin: urheilu, kulttuuri, taide ja luonnontieteet.

Koulu varmistaa, että kaikki sen oppilaat saavat korkeatasoista opetusta kannustavassa työympäristössä tarjoamalla oppilailleen erinomaista opetusta ja rohkaisemalla heitä jatkamaan korkeammille tasoille.

LUMA luonnontieteen ja matematiikan painotettu opetus

Salpausselän koulu tarjoaa myös LUMA luonnontieteisiin ja matematiikkaan painotettua opetusta niille oppilaille, jotka ovat kiinnostuneet siitä. Tämä ohjelma tarjoaa tiukkaa matemaattis-luonnontieteellistä opetusta, joka antaa opiskelijoille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen korkeammissa opinnoissa. Ohjelma kannustaa opiskelijoita myös tutkimushankkeisiin ja muihin tieteeseen liittyviin toimiin. Kaikille uusille hakijoille järjestetään pääsykokeet.

Lopuksi voidaan todeta, että Salpausselän koulu on oppimisen, luovuuden ja kehittymisen paikka. Se tarjoaa oppilailleen parhaan mahdollisen koulutuksen ja valmistaa heitä tulevaisuutta varten. Salpausselän koulu on loistava paikka oppimiselle ja kasvulle sekä akateemisesti että sosiaalisesti. Se tarjoaa erinomaisen koulutuskokemuksen, joka jää oppilaiden mieleen koko heidän elämänsä ajaksi.